Asiakaspalvelu

Palvelumme on auki arkisin kello 9-17. Me täällä asiakaspalvelussa otamme vastaan tilauksesi ja huolehdimme siitä, että saat oikean kirjan tai kirjapaketin. Jos tilauksessa on jotain epäselvää tai haluat kysyä lisätietoja, soita meille numeroon 010 806330. Autamme sinua mielellämme!

Jos satut soittamaan silloin, kun palvelumme ei ole avoinna, jätä nimesi ja puhelinnumerosi puhelinvastaajaamme, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@vaukirja.fi.

Tältä sivustolta saat runsaasti tietoa Vaukirjasta ja vastauksia tavallisimpiin Vaukirjaa koskeviin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota yhteyttä meihin. Iloisia hetkiä Vaukirjan kirjojen ja verkkosivuston parissa!

 

Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja- ja Twinsy-kerhoissa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.

Sandviks – Enriching young minds.www.sandviks.com

Sandviks AS, Postiosoite: PL 41, 04301 Tuusula

Puhelin (ark. klo 9-17) 010 806330 | Sähköpostia | Asiakaspalvelu