TUTKIKAA YHDESSÄ MAAILMAA

Lapsi on nopea ja innokas oppija jo ennen kouluikää. Hän on kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, tutkii mielellään maailmaa — ja oppii uutta kyselemällä ja tutkimalla ympäristöään. Kannusta lasta iloitsemaan oppimisesta. Sinä olet pienen tutkimusmatkailijan paras matkaseuralainen!

Ensi tietoni on loistava kirjasarja, kun haluat innostaa lasta tutkimaan maailman ihmeitä ja oppimaan niistä lisää. Sarja auttaa lasta ymmärtämään paremmin sekä itseään että ympäröivää maailmaa. Hän saa tietoa elämän ilmiöistä ja innostuu tutkimaan niitä yhä tarkemmin.

LAPSI OPPII LEIKKIMÄLLÄ

Lapsi kyselee ja ihmettelee asioita jatkuvasti. Kuuntele hänen ajatuksiaan ja kysymyksiään ja vastaa parhaasi mukaan. Kotoiset juttutuokiot ovat parhaita oppimistilanteita. Jokapäiväiset leikit, arjen kokemukset ja havainnot antavat lapselle tilaisuuden tarkkailla ympäristöään.

Rohkaise lapsen uteliaisuutta ja innosta häntä kyselemään lisää. Kirjoissa on hyödyllistä tietoa ja hyviä ideoita myös sinulle vanhempana.

MITÄ ENEMMÄN TIETOA, SITÄ PAREMPIA OIVALLUKSIA

Oma elinympäristö tarjoaa runsaasti pohdittavaa. Mitä enemmän lapsi tietää, sen enemmän hän ymmärtää. Ja mitä enemmän hän ymmärtää, sen enemmän hän nauttii yhteyksien oivaltamisesta ja tiedon soveltamisesta. Eväsretki metsään on entistäkin hauskempi, kun lapsi tietää kasvien ja puiden nimiä ja tunnistaa eri eläinlajeja. Kaupan hedelmätiskillä lapsi muistaa, missä banaanit kasvavat ja miksi appelsiineissa on siemeniä. Elämykset ovat olennainen osa oppimista.

LUETAAN SE TAAS TÄNÄÄN!

Tutkimusten mukaan lapselle luetuilla kirjoilla on selkeä yhteys hänen taitoihinsa ja niiden kehittymiseen. Lue lapselle joka päivä. Ensi tietoni -sarjan tietokirjat kestävät monta lukukertaa. Kiehtovista tutkimusmatkoista tulee pian sinunkin lapsesi suosikkeja. Joka päivä on löytöretkien aika!

Lapsi rakastaa löytöretkiä!