Vaukirjan kirjasovellus

Vaukirja julkaisee kirjoistaan myös e-kirjaversiot. Aloitamme suositusta Ensi tietoni -kirjasarjasta, ja pian e-kirjoina ovat saatavilla myös Vaukirjan Opi lukemaan -sarjojen kirjat.

ipad_facts-fantasyTietokirjasarjan ensimmäinen osa, Muinaiset dinosaurukset, on ladattavissa täysin veloituksetta. Vaukirjan jäsenenä saat automaattisesti oikeudet kaikkien ostamiesi kirjojen e-kirjaversioihin. Huom! Päästäksesi lukemaan kirjoja sinun on kirjauduttava sisään Vaukirjan kirjasovellukseen.

E-kirjat eivät maksa sinulle mitään. Nauti lapsesi kanssa tästäkin lukemisen tavasta!

Katso kaikki tietokirjasarjan kirjat tästä:

SUOSIKKIKIRJA MUKAAN MATKALLE? HELPPOA!

Lapsen suosikkikirjat kulkevat nyt kätevästi mukana läppärillä tai iPadilla. Ei enää kirjoista painavia matkalaukkuja! E-kirjoissa on mukana myös ääni, joten voitte valita, kuunteletteko lukiessasi kirjan ääniraitaa vai luetko kirjaa lapselle itse ääneen. E-kirja tuo uusia, upeita ulottuvuuksia lukukokemukseen!

MITKÄ KAIKKI KIRJAT ON SAATAVILLA VELOITUKSETTOMINA E-KIRJOINA?

Kaikki Ensi tietoni -kirjasarjan 20 kirjaa on nyt saatavilla e-kirjamuodossa. Kirjat voi ladata iPadille tai Windows 8 -käyttöjärjestelmälle.

Etkö ole tilannut Ensi tietoni -sarjaa? Ei hätää, saat silti sarjan ensimmäisen tietokirjan veloituksetta. Toki voit myös ostaa sarjan muita kirjoja sovelluksessa, pientä korvausta vastaan. Ja, kuten yllä jo mainitsimmekin, Vaukirjan jäsenenä saat veloituksettomat e-kirjaversiot jokaisesta ostamastasi painetusta kirjasta.

Katso tästä, mitä e-kirjoja on saatavilla:

NÄIN LATAAT VELOITUKSETTOMAN E-KIRJASI

Lataa Vaukirjan kirjasovellus klikkamalla tästä:
Toimi näin:

• Lataa Vaukirjan kirjasovellus iPadillesi.

• Kirjaudu sisään vaukirja.fi -saitin käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Huom! Voidaksesi ladata veloituksettoman e-kirjan sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen. (Jos tarvitset uuden salasanan, tilaa se ”salasana hukassa?” -linkin kautta.)

• Kaikkien ostamiesi painettujen kirjojen e-kirjaversiot ovat ”Minun kirjani” -osiossa.

• Kosketa kirjan kantta, niin se latautuu ja voit alkaa lukea.

• Jos haluat kuunnella kirjan ääniraidan, muista säätää tablettisi tai tietokoneesi volyymi päälle.

Haluatko ostaa lisää e-kirjoja? Kosketa haluamaasi kirjaa ja valikon kohtaa ”osta kirja”.

Lue lisää suositusta tietokirjasarjastamme tästä:

E-KIRJOJEN SUURI SUOSIO

Muinaiset dinosaurukset -kirjamme e-kirjaversiota on ladattu jo yli 25 000 kertaa. Lukijat ovat siis jo löytäneet e-kirjat ja kiinnostus niitä kohtaan on kasvamassa. Lataa siis jo nyt koneellesi Vaukirjan kirjasovellus, niin saat automaattisesti uusimmat e-kirjaversiot käyttöösi!

Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja- ja Twinsy-kerhoissa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.

Sandviks – Enriching young minds.www.sandviks.com

Sandviks AS, Postiosoite: PL 41, 04301 Tuusula

Puhelin (ark. klo 9-17) 010 806330 | Sähköpostia | Asiakaspalvelu